STEUNKAART €10

 10,00

Verkocht door:  Project Haaltert

Beste Steuners,
Wij zijn verheugd om ons nieuwe initiatief voor te stellen: Project Haaltert, een vereniging die zich inzet voor huiswerkbegeleiding voor kinderen in onze gemeenschap. Onze doelstelling is om kinderen de extra ondersteuning te bieden die ze nodig hebben om succesvol te zijn in hun schoolcarrière.
Om dit te realiseren, hebben we uw hulp nodig. U kunt ons steunen door een van onze steunkaarten aan te schaffen. We bieden steunkaarten aan voor €5 & €10. Elke bijdrage helpt ons om de benodigde middelen en infrastructuur te verwerven om ons project op te starten en effectief te maken.
Wat krijgt u in ruil voor uw steun? Een warm hart en de wetenschap dat u bijdraagt aan de toekomst van de kinderen in Haaltert. Uw steun zorgt ervoor dat we kinderen kunnen helpen om hun schoolwerk te begrijpen en te beheersen, wat hun kansen op succes aanzienlijk vergroot.
Koop vandaag nog uw steunkaart en help ons om een verschil te maken!
Dank u voor uw steun en betrokkenheid!
Met vriendelijke groeten,
Het Team van Project Haaltert

www.projecthaaltert.be

Steun Ons Huiswerkbegeleidingsproject met Steunkaarten!
Beste Vrienden en Ondersteuners,
Wij zijn ontzettend blij om ons nieuwe initiatief met jullie te delen: Project Haaltert! Als vereniging zetten we ons in om huiswerkbegeleiding te bieden aan kinderen in onze gemeenschap die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dit project zal een enorme impact hebben op de toekomst van deze kinderen, en we nodigen jullie uit om deel uit te maken van deze positieve verandering.
Hoe kunt u helpen? Heel eenvoudig! Door een van onze steunkaarten aan te schaffen. We hebben steunkaarten beschikbaar voor slechts €5 & €10. Elke bijdrage, groot of klein, helpt ons om de middelen te verzamelen die nodig zijn om dit waardevolle project te realiseren.
Wat krijgt u ervoor terug? Het onbetaalbare gevoel dat u bijdraagt aan het succes en de groei van kinderen in uw eigen gemeenschap. Uw steun zorgt ervoor dat we kinderen kunnen voorzien van de begeleiding die ze nodig hebben om hun schoolwerk te begrijpen en te beheersen, waardoor hun kansen op succes aanzienlijk worden vergroot.
Laat deze kans niet aan u voorbijgaan om een verschil te maken. Koop vandaag nog uw steunkaart en help ons om een betere toekomst te bouwen voor de kinderen van Haaltert.
Dank u voor uw vrijgevigheid en betrokkenheid!
Met warme groeten,
Het Team van Project Haaltert

www.projecthaaltert.be

Deel dit artikel