Doelstelling

Verenigingen en andere organisaties
helpen om online eenvoudig en betaalbaar te verkopen.

Webshop voor verenigingen

Als voorzitter van 2 VZW’s, maar ook als vrijwilliger bij enkele andere organisaties zoals o.a. de sportclub van mijn kinderen en het plaatselijk wijkcomitĆ©, heb ik met eigen ogen kunnen zien hoe omslachtig het is om financiĆ«le acties te ondernemen of hoe complex inschrijvingen voor verschillende activiteiten wel niet kunnen zijn.

Vrijwilligers komen en gaan en het was steeds een gedoe om de hele procedure van het huis aan huis verkopen of de inschrijvingen voor activiteiten te organiseren. 

Mijn mening was dat het eenvoudiger kon, maar dat het ook betaalbaar moest blijven voor organisaties die zich inzetten voor een maatschappelijk doel. Door dit alles kwam het idee van verkoopt.be bovendrijven.

Met verkoopt.be willen wij jouw organisatie de mogelijkheid geven om je verkopen en online inschrijvingen eenvoudiger te laten verlopen waardoor je vrijwilligers zich kunnen inzetten waar ze goed in zijn, namelijk je organisatie laten draaien.

Ward Reekmans

Ward Reekmans

INITIATIEFNEMER VERKOOPT.BE

Waar je op kan rekenen

Persoonlijke benadering

Wij werken samen om je webshop te beheren, heb je een probleem dan neem je contact en zoeken we naar een oplossing

Ervaring

De jaren in een vereniging as actief lid zorgen dat we goed weten waar er nood aan is.

Eenvoud

Geen paniek, je hebt geen ICT achtergrond nodig om je webshop te beheren.

Dankzij verkoopt.be kunnen wij eenvoudig alles online regelen zonder steeds alles via WhatsApp of formuliertjes te regelen. Bovendien moeten wij niemand achterna lopen om geld te ontvangen

Met verkoopt.be kunnen wij betaalbaar en eenvoudig online verkopen zonder steeds weer huis aan huis te moeten gaan. Dit maakt het eenvoudiger om geld in te zamelen.