Betaalbare prijzen

Een webshop voor je organisatie zonder je zorgen
te maken over je budget.

Je organisatie
kan zelf kiezen

Je kan steeds onbeperkt wisselen tussen de verschillende opties.

Commissie model
Abonnement
Ontwikkelingskosten
Gratis
Gratis
Aanmaak webshop
Gratis
Gratis
Hostingkosten
Gratis
Gratis
Jaarlijkse kosten
€ 0
€ 129*
Commissiekosten
4%
0%
Functionaliteiten inbegrepen

*excl. BTW 

Veel gestelde vragen

Hoe worden wij betaald?

Via het dashboard maak je in no-time een Stripe account aan voor je vereniging. Als je al een Stripe account hebt kan je dat eenvoudig koppelen aan je webshop. In dit Stripe account kan je eenvoudig het bankrekeningnummer toevoegen waar je opbrengsten gestort moeten worden.

Zijn er transactiekosten voor Stripe?

Elke webshop die je online vindt heeft een betaalprovider nodig. Wij hebben voor Stripe gekozen omdat deze het goedkoopste zijn. De kostprijs voor een bancontact betaling is €0,35/bestelling (excl. BTW). Dit is per bestelling niet per gekocht product.

Is een Stripe account aanmaken moeilijk?

Helemaal niet, op enkele minuten ben je klaar. Op je dashboard vind je ook een gedetailleerde handleiding moest je toch een probleem ondervinden.

Zijn de transactiekosten niet duur?

Helemaal niet, als je 100 bestellingen hebt, die je al snel enkele duizenden Euro's opleveren, dan komt het neer op een kleine €40. Reken eens uit hoeveel manuren dat je bespaart op onnodige administratie door je offline verkopen te beperken.

Welke betaalmogelijkheden zijn voorzien?

Wij hebben gekozen om enkel bancontact te activeren, op die manier kan men ook eenvoudig mobiel bestellen en afrekenen met een betaalapp als Payconiq. Bovendien zijn deze kosten ook het meest voordelige voor je vereniging.

Wanneer worden wij uitbetaald?

Je opbrengsten worden dagelijks uitbetaald maar met een tijdspanne van 1 week. Stripe bouwt dit timeframe in als fraudebestrijding.

Hebben wij een BTW nummer nodig?

Een BTW nummer is niet verplicht voor verkoopt.be en ook Stripe vraagt er niet achter.

Is het goedkoper dan een eigen webshop?

Ja, ja en nog eens ja. Als je een eigen webshop laat bouwen dan betaal je al snel € 2.000 tot € 5.000 aan ontwikkelingskosten. Ook ben je jaarlijks al snel enkele honderden Euro's kwijt voor een goede hosting en dan spreken we nog niet over de onderhoudskosten.

Dankzij verkoopt.be kunnen wij eenvoudig alles online regelen zonder steeds alles via WhatsApp of formuliertjes te regelen. Bovendien moeten wij niemand achterna lopen om geld te ontvangen